5 досадни навика на дразнителя в киното

  • 28 декември 2015 12:22

  • 871
  • 0
5 досадни навика на дразнителя в киното
©

Търсенето на истинския мъж е нещо средно между кауза пердута и евтина винетка за 2016 година.

Интелигентният също е на изчезване, след като изхвърлянето на боклука продължава да се случва през терасата дори и на Коледа. Колкото и да сме искали, селото винаги надделява в мнозина "граждани". След кратък размисъл, решихме да запознаем скромната аудитория с някои специални индивиди в градската джунгла а.к.а. "Жунгла"!

След като "Star Wars" продължава да чупи рекорди и вече може да се похвали с приходи от 1 милиард долара, трябва да се насочим към една особена личност, която винаги ще наказва посетителите със своето присъствие. Запознайте се с великия дразнител в киното - заради такива като него стават престрелките в салоните!

1. Той винаги стои като Джаба в седалката си

Ние знаем няколко начина на седене в удобните седалки, но дразнителят винаги намира съвършени начини да застане така, че кракът му да се намира близо до прожектора, лявата ръка бърка в носа на главния герой, а тиквата на този тиквеник е в 3D-то, след многократни опити да влезе в екрана. Той учи на пластичност и помага срещу схващането на врата - през цялото време си местите главата с него, за да може да не бъдете част от кадъра. Единственото по-лошо от него е човек с огромен тюрбан на главата в киното, седящ точно пред вас.

Още по темата прочети тук.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
871 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини