Пет причини да работите по празниците

  • 19 декември 2015 10:59

  • 1592
  • 0
Пет причини да работите по празниците
©

В очакване на коледните празници темпото на работа се забавя, хората излизат в отпуска преди или след почивните дни, продажбите намаляват до средата на януари.

Коледните партита започват още от средата на декември и са чудесно извинение за работа само през половината от деня. Има обаче поне пет причини да работите по празниците. Ще бъдете по-подготвени за равносметка на годината Все още има компании, в които веднъж годишно се прави преглед на представянето на служителите. Можете да използвате времето около празниците, за да подготвите своята равносметка на изминалата година, кои са били най-добрите и най-лошите ви професионални моменти. Най-добре да започнете още в началото на ноември да обмисляте какво сте постигнали и какво сте подобрили в работата си през изминалата година, така че да можете да кажете нещо наистина значително на прекия си ръководител, който трябва да оцени представянето ви.

Ще си осигурите силен старт за 2016 г.

Всяко начало е трудно. Новата година не прави изключение. Отделете време от старата, за да се подготвите за началото на нов проект, който ви предстои или да си поставите цели, които бихте искали да постигнете през следващата година.

Останалите причини вижте тук.



 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1592 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини