Любовният ви хороскоп за декември

  • 11 декември 2015 14:33

  • 2226
  • 0
Любовният ви хороскоп за декември
©

Декември е месецът, в който се отдаваме на хубави емоции, вкусни ястия, приятни напитки и най-вече на любовта и топлотата на близките ни.

По време на коледните празници може би най-добре разбираме кой ни обича истински и колко е важно да споделяме радостта си с любим човек. Ако все още не сте го срещнали, може би точно сега е моментът това да се случи.

А ето и какво са ви подготвили звездите и планетите през този вълшебен месец:

Стрелец (22.11 – 21.12)

Меркурий и Слънцето са в знак Стрелец между 9-ти и 21-ви, което ще ви даде възможността да се съсредоточите върху себе си и може би да отворите нова страница в живота си. Преследването на нови цели и новият ви подход към околните, ще ви помогне да се срещнете с хора, с които да си допаднете и да създадете нови контакти. Запознанствата ви по всяка вероятност ще се осъществят чрез ваши приятели или на работното място. Просто не спирайте да бъдете социално активни. Ако имате човек до себе си, сега е най-подходящият период да се отдадете на романтиката.

Козирог (22.12 - 19.01)

Марс ще контролира амбициите ви през целия месец, така че това обяснява силния ви прилив на енергия и желанието да вървите напред. Но не забравяйте, че ако сте във връзка, всички вечери, прекарани в офиса, няма как да не дадат отражение върху интимния ви живот. Стресът на работното място и проблемите вкъщи може би ще ескалират около средата на месеца, ако не сте предприемете нужните мерки. Ще бъдете много контактни и ако все още не сте срещнали половинката си, това може да се случи на работното място и дори чрез интернет, тъй като Венера се намира в зоната на технологиите. Пълнолунието на Коледа ще ви накара да бъдете мили с околните и ще чувствате силна привързаност към някого.

Водолей (20.01 – 18.02)

Новолунието на 11-ти ще ви принуди да се гмурнете в нови предизвикателства, а благодарение на Марс, ще се радвате на неуморен изследователски и приключенски дух, но внимавайте. Не се обаждайте на бившия си приятел и не закачайте чуждите половинки, особено ако имате връзка. Дори и да сте самотни, не смесвайте приятелството и интимния си живот между 04-ти и 14-ти, което ще рече не само да не правите секс с приятел, но и запознанството на партньора ви с компанията ви, също не е добра идея.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
2226 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини