Откриха ледената пързалка на езерото "Ариана" (видео)

  • 05 декември 2015 19:28

  • 2632
  • 3
Откриха ледената пързалка на езерото "Ариана" (видео)
© Булфото (архив)

Ледената пързалка на езерото "Ариана" вече е открита, пише "Дарик" Кметът на София Йорданка Фандъкова, която участва в официалното откриване, заяви, че вече е време децата да излязат от клубовете и да оставят компютрите, а София да е достойна европейска столица на спорта.

Пързалката ще работи 24 часа, а всяка сутрин 8.00 до 9.30 ч. е безплатна за децата от общинските детски градини и училища.

При откриването управителят Венцислав Спиров даде няколко съвета за любителите на спорта. Той препоръча на начинаещите да се движат до мантинелата, защото е хлъзгаво на леда и да бъдат внимателни. Спиров напомни още, ако ходим на ледена пързалка, да сме топло облечени с шапка и ръкавици.

Последвайте канала на

Novini.bg
2632 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
БРаво но

2015.12.06 | 15:55

3
Браво ето това с е помни милиони години от преродените. .За всеки случай да се махнат нагло теористични и остро диверсионни камери с чиято помощ се увреждат всички както групово така и поименно/обемен скенер декодира всеки по лични и други документи,джобни телефони и подобна терористична спец раз техника
пазете децата от опасни оръжия

2015.12.06 | 15:55

2
От години терористите цакат всеки с билети с нарочно нанесени холограмни оръжия на тях вкл подържащи жълти убиици и черни терористи..Да не се продават билети с холограми по никакъв начин//Виновните в затвора..
не е добре

2015.12.06 | 15:55

1
Да с е провери продължават ли д а увреждат тежко всички с холограмни билети и карти в метрото// Съседка се връща от София с по десетина извънземни духове и убиици всеки път..ПО две седмици е полу адекватна от обемно обсебване чрез холограмни оръжия и камери с вградени скенери

Добави коментар

Водещи новини