Любимите малки радости на мъжа в сериозна връзка

  • 30 ноември 2015 14:38

  • 2383
  • 0
Любимите малки радости на мъжа в сериозна връзка
©

Всяка жена става експерт, след като изкара една цяла година с един и същи партньор. Именно тогава започват да се раждат абсурдните теории, които разрушават отношенията, ала нека кажем, че просто всяка връзка има срок на годност.

Бегбеде вярва, че това са три години, някой друг ще ви каже, че може да е три часа, важното е, че на финала винаги се достига до една нова малка война, в която всички губим, колкото и да вярваме, че печелим.

Уважаеми дами, красавици, принцеси и на по-късен етап - вещици, ето какво обожаваме и настояваме да го правите през цялото време:

Обожаваме, когато започнете да ни изпращате малките жълти човечета, с които да разгадаем това, което казвате. Разбира се, следващият път ще донесем куклата, за да покажете къде ви е пипнал непознатия чичко.

Обожаваме, когато включите caps lock-a. Виждаме достатъчно добре, за да използваме функцията "Блокирай потребител", не се притеснявайте.

Никога не сме били по-щастливи, докато ни обяснявате каква диета пазите по време за вечеря.

Никога не сме имали нищо против трите сушени сливи със син камък, просто е трудно да си поръчаме свински пържоли с майонеза. Не спирайте да говорите, докато гледаме спорт, както и не спирайте да пускате прахосмукачката и да седите пред телевизора - любимо ни е!

Повече четете тук

Последвайте канала на

Novini.bg
2383 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини