Защо мъжете изтриват своята интернет история

  • 18 ноември 2015 14:28

  • 2670
  • 1
Защо мъжете изтриват своята интернет история
©

Модерната технология със сигурност е създадена, за да улеснява и да спестява доста време. Благодарение на нея можем да откриваме правилните пътища, да търсим преводи в интернет, да качваме снимки, да провеждаме видео разговори и още много други. На теория това е най-доброто, което света може да предложи, но на практика е разходка по острието на бръснача.

Оказва се, че социалната мрежа ни прави нещастни, заигравката с мобилните телефони може да помогне за пропускането на много специални моменти и по всичко личи, че улеснението се превръща в бреме. Знаете ли кое е най-интересното в този случай?

Модерните технологии имат сериозна памет, която може да припомни какво сме правили снощи в 11:15, когато се оказа, че Риана може да има нови голи снимки. Подозираме, че интернет историята за сърфирането е създадена от жена, която искала да разбере какво прави точно нейният съпруг, докато сърфира в мрежата. Бутонът за изчистване трябва да е поставен от мъж и сме благодарни.

Изчистената история е еквивалент на нощен скандал и спане на дивана, но в името на добрите намерения ще покажем кога един мъж изтрива всички следи:

Виж повече тук:

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2670 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.12.02 | 14:55

1
Защо , защо .... Защото не искам жена ми да ме "гепи" , че гледам задниците и на други жени :))))))) Не ми се мисли, ако ме усети ! Сега ще трябва да трия и хисторито към този пост! :))))))

Добави коментар

Водещи новини