Астроложка: Опасност дебне целия свят, бум на агресията през декември

  • 17 ноември 2015 14:09

  • 8161
  • 2
Астроложка: Опасност дебне целия свят, бум на агресията през декември
©

Тази седмица е подходяща за решаване на повече професионални и обществени задачи. Емоциите няма да бъдат много силни поне през работните дни. Повечето хора ще са концентрирани към външни проблеми и сдържани в емоциите си. Като цяло ще се чувства по-голяма амбиция и желание за кариерен успех. Затова личните емоции няма да са силни и водещи. Тази прогноза направи топ астроложката Силва Дончева.

Като цяло ще има една силна мобилизация и дисциплина в обществото. Това може да доведе до определени здравословни неразположения в почивните дни, когато чувствата ще избият и ще има повече настинки, депресивни състояния и хаос в битов план. На 18 ноември Нептун се възвръща към своето дирекционно движение.

Това като обща тенденция означава, че постепенно ще има намаляване на болестите и психическите състояния, които имат по стар и кармичен произход; свързани са с необходимостта да се изплатят стари дългове, лоши навици, продължително психологическо напрежение, стари неблагополучни отношения и връзки, скрити зад невидимостта на съдбовни ситуации.Това важи най-вече за родените в първите декади на знаците на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

При тях целият период от края на юни 2015 г. до сега е бил свързана със съдбовни взаимоотношения и случки. Дори самият факт, че голямата вълна на бежанците към Европа, която рязко се засили в последните два-три месеца беше под влияние на тази планета в нейното ретроградно движение, показва съдбовният характер на това преселение и всичко, случващо се около него. Нептун като планета управлява хората, които са изгнаници, бежанци, емигранти, мигранти, прокудени по една или друга причина.

Същевременно Нептун за първи път, откакто през 2011 г. навлезе в собствения си знак на Риби, през август направи лоши аспекти с други тежки планети. Това веднага беше отбелязано с това масово движение на хора с проблеми и потайни цели, защото Нептун, както и знакът на Риби е винаги свързан с инфекциозни болести, болни хора, бежанци, изоставени деца, престъпници, религиозен фанатизъм, нечестни пари, илюзии и измама. Това за съжаление са неговите ниски октави. И когато е в своето ретроградно движение отбелязва съдбовността и разбира се и неизбежността на случващото се.

Разбира се, преминаването на Нептун в дирекционно движение, означава и съвсем нови ситуации относно здравословното състояние и отношенията в света. Те ще бъдат продиктувани от новите времена, от тенденции и събития, характерни за новия век. С една дума от тук нататък вече ще започнат по-съвременни процеси в духовен план на базата на вече случилото се. Това е и някакъв шанс да се реагира по адекватно на процесите, водени от тази планета.

На 20 ноември късно вечерта и Меркурий сменя своя знак и навлиза в Стрелец. Това ще направи повечето хора по-разсеяни, объркани и неконцентрирани. За сметка на това ще има възможност да се мисли по-наедро и по-мащабно. Много хора ще видят глобалните проблеми, както в собствения си живот, така и в областта на политиката, социума и финансите. Ще започнат поне за момента да мислят по-мащабно и широко и ще излязат от по-тесния си небосклон. При това разположение на Меркурий обаче ще има повече конфузни, объркани и измамни ситуации в търговията, образованието, транспорта.

Разположението на Марс във Везни, разкрива слабостта на евентуални военни действия. Марс е изключително неадекватен в знака на Везни и разкрива неточно, некомпетентно и страхливо поведение. Самите терористични действия са акт на страх, както от тези, които ги извършват /те не са сред равни и това е недостойно за мъже/, така и за жертвите. Така, че ще има повече комисии, разговори, преговори и странни, не особено ефективни военни действия. Същевременно в момента планетата се възвръща към позициите, в които беше през първите 7 месеца на 2014 г., когато поради големият кръст между Уран, Плутон Юпитер и Марс започнаха революциите в Украйна и беше учредена на 3 януари 2014 г. ИД.

Сега възвръщащ се към тези разположения Марс ще активира всичко, свързано с тези държави. Точните възврати са в периода между 27 ноември и 8 декември 2015 г. Това са опасни периоди и хората навсякъде по света трябва да са много бдителни за актове на агресия. Като кулминацията е около 4 – 7 декември.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8161 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Факт

2015.11.18 | 23:11

2
Астрология = измама, астролог = нагъл мошеник.

2015.11.18 | 23:11

1
Светът е голям и джихадисти дебнат от всякаде

Добави коментар

Водещи новини