Зодиакални размисли за любовта и дистанцията

  • 16 ноември 2015 12:36

  • 1873
  • 0
Зодиакални размисли за любовта и дистанцията
©

Мъжете и жените, родени под всеки един от 12-те зодиакални знаци, предпочитат да се държат по различен начин, когато са на разстояние от своите половинки. За едни е по-трудно, тъй като им е необходима постоянна близост, а за други на първо място е свободното лично пространство.

Да предизвикате любовна катастрофа във връзката си съвсем не е сложно, ако забравите за въображаемия знак "Спазвай дистанция". В периода на страстното влюбване и двамата буквално не можете да откъснете очи и ръце един от друг - и това е нормално. Но с течение на времето, когато първите любовни пориви затихнат, може да се окаже, че въобще не ви подхожда да се държите един с друг като "птички - неразделки".

Кой е готов да държи любимия /любимата за ръката цял живот и за кого е жизнено важно личното пространство - разберете сега!

Овен (21.03 - 20.04)

Овните предпочитат дистанцията. Фразата "Не приближавай прекалено близо" максимално ясно описва отношението им към хората, в това число и към любимия човек. Те могат дори да се паникьосат, ако партньорът им се е залепил за тях като дъвка. Не по-малък ужас изпитват и при мисълта за това, че някой може да ги шпионира. За да бъдат щастливи в любовните си отношения, те трябва да чувстват собствена независимост. Това обаче съвсем не означава, че нямат нужда от близост, напротив. Но Овните са способни да допуснат до себе си само човек, който не посяга на свободата им.

Телец (21.04 - 21.05)

За Телците близостта е доказателство за любов. Колкото повече време прекарват с партньора, толкова по-силна е увереността им в това, че в отношенията всичко е както трябва. При отсъствие на любимия човек (независимо по какви причини) при Телците се заражда тревожно чувство. Хората, родени под този знак, не се страхуват да допускат хора до интимната си зона - те с часове могат да се излежават прегърнати с любимия човек, без да изпитват потребност от каквото и да е било уединяване. За Телците е полезно да научат, че дистанцията е необходима за партньора им и понякога липсата на ежеминутни романтика и нежни чувства не означава край на връзката.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
1873 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини