Астроложка: След 13:45 часа не започвайте важни дела

  • 01 октомври 2015 09:21

  • 1809
  • 0
Астроложка: След 13:45 часа не започвайте важни дела
© Getty Images

Луната е намаляваща в знак Телец, но след 13:45 ще се движи на празен ход и затова е желателно да си изпълните ангажиментите до обяд. Сутринта обаче има вероятност да се чувствате потиснати, без настроение и с ниско самочувствие заради квадрата Луна-Венера. Ще се затрудни и общуването с жени.

„До 23:05 часа Луната ще се движи на празен ход, след което преминава в знак Близнаци. Не предприемайте важни дела докато тя е без курс“, съветва астрологът Ивелина Пенчева, пише flagman.bg.

„Денят е пасивен. За някои ще бъде по-тежък. Човек, който не желае да се бори със своите инстинкти, пред него застават тайни препятствия, опитвайки се да го “вкарат” в правия път. На всеки е необходимо да работи със своите лоши и нечисти мисли, да се опита да се види отстрани, да развие обективен поглед върху света, да се откаже от илюзиите. Случващите се събития през този ден, се явяват отражение на нашата същност, нашите помисли и постъпки. Откажете се от егоизма и тщеславието. Противопоказно е пушенето и пиенето на алкохол през днешния ден“, предупреждава астрологът.

„Препоръчва се вегетарианска диета. Уязвими са бъбреците. Могат да се появят кожни проблеми. Добре е да се прави парна баня, масаж, почистване на кожата. По-малко трябва да се спи, иначе ще се почувствате още по-разбити. Бъдете справедливи“, съветва Ивелина Пенчева.

Последвайте канала на

Novini.bg
1809 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини