Нещастните тото милионери съществуват

  • 17 септември 2015 14:40

  • 3450
  • 0
Нещастните тото милионери съществуват
©

Мечтата на всеки човек е да получи огромно финансово състояние, без дори да се опитва да го изработи. Усмивката на съдбата може да дойде, когато най-малко очаквате, следователно не трябва да губите надежда, че един ден можете да бъдете ударени с теглото на няколко милиона.

Богатите отдавна смятат, че щастието в милионите не е направило никого щастлив, ала са толкова малко, че е просто невъзможно да им се доверите. Добрата новина е, че имаме лотарийни и тото милионери, които винаги могат да потвърдят проклятието на парите от въздуха. Запознайте се с най-лошите милионери, а някои дори не са стигнали и до парите.

1. Да си изгубиш билетчето

Радостта от печалбата може да е толкова голяма, че много хора започват да празнуват, преди дори да са прибрали печалбата. Алкохолният делириум не е толкова милостив и веднага ще заличи моментното ви щастие. Иян Галтрес е осъзнал ключовата си грешка, когато изтрезнял и осъзнал, че билетът не е в него. Той търсел цял ден и с всяка следваща секунда осъзнавал, че няма да е милионер. Мъката била зловеща, а най-лошото е, че може да запази втория закупен билет, който се различава само с една цифра от победителя. Ако станете милионер, запазете спокойствие и просто започнете да стреляте с усмивка по тъщата - адвокатите вече не са толкова скъпи!

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
3450 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини