Да зарежеш годеницата си заради запознанство в интернет

  • 15 септември 2015 11:36

  • 3034
  • 0
Да зарежеш годеницата си заради запознанство в интернет
©

Запознанствата в интернет могат да бъдат единствен изход за по-срамежливите хора, но нямате никаква гаранция, че от другата страна стои един от ангелите на Victoria`s Secret и проявява сериозен интерес към вас.

Такава е иссторията с г-н Пол Ръшър, който открил своята нова слабост в социалната мрежа само няколко седмици от годежа с неговата любима. Новата любов на Пол се казва Кристин Уайт и решила да си комуникира с мъжа по 10 пъти на ден. Онлайн връзката им била доста гореща, докато не се появила годеницата Ребека , която разгледала хронологията и установила, че нейният любим е готов да се мести при своето ново изкушение.

Любовният триъгълник се счупил, когато дългогодишната партньорка се изнесла и веднага наела частен детектив, за да провери русокосото чудо от социалната мрежа. Разследването продължило точно няколко седмици, за да стане ясно, че всичко това е жестока измама. Красавицата от фейсбук е параван за група манипулатори, които използвали снимки на руски модели и търсели шарани.

Още по темата прочети тук.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3034 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини