В тоалетната ви има плъхове? Напълно възможно (видео)

  • 19 август 2015 20:01

  • 8488
  • 0
В тоалетната ви има плъхове? Напълно възможно (видео)
©

Разбиването (или потвърждаването) на градски легенди е успешен телевизионен формат от години и американският телевизионен канал National Geograpic го използва, за да провери истина ли са твърденията, че плъх от канализацията може да попадне в тоалетна чиния в сградата. Краткият отговор от теста е "Да", пише dnevnik.bg.

Преди 4 години изданието Gothamist публикува разказ на служител за борба с гризачи и вредители, според когото често го викат за подобни случаи в Бруклин, особено когато тоалетната е на приземния или първия етаж. Еди Марко обясни, че плъховете се промъкват по празните тръби, влизат в тоалетната чиния и не могат да се върнат обратно.

Ужасените собственици викат помощ, а аз просто идвам, пускам водата от казанчето и прибирам 100-200 долара, допълва той. Но това се случва, ако е спуснат капакът на тоалетната чиния – иначе се налага прилагане на по-радикални мерки.

В експеримента на National Geograpic се обяснява, че по принцип тези гризачи попадат навсякъде, където се промуши главата им, плуват отлично и издържат под вода до 3 минути

Последвайте канала на

Novini.bg
8488 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини