Астрологът Алена: Мнимите астролози ще търпят съдбовни наказания

  • 13 август 2015 09:09

  • 3978
  • 3
Астрологът Алена: Мнимите астролози ще търпят съдбовни наказания
©

Крайно време е българският тарикатлък да бъде признат от ЮНЕСКО за автентично културно наследство, което у нас, наопаки на света, се възприема като положително качество. Защо тогава да упрекваме, че врачките давали частни уроци, а астролог се става срещу 10 урока? Законът е създал вакуум, който хитреците запълват. Това каза астрологът Светлана Тилкова-Алена пред в. "Телеграф" по повод стотиците обяви в интернет, които предлагат частни уроци по астрология.

Виж още: Ставаме астролози срещу 150 лв.

Днес в изглупялото ни общество тази сложна наука астрология е сведена до разновидност на врачуването. А врачки в България колкото щеш. Ясно е, че подобни курсове, даже и отговорно провеждани, не създават астролози, а единтвено самозаблудени хора, изявяващи се като такива, възмущава се астроложката.

Що се отнася до курсовете по кармична астрология, съм категорична, че са шарлатания за наивници. След моята учителка Линда Гудман аз останах единственият кармичен астролог на планетата Земя заради умението ми да странствам във Времето и Пространството. Все още не е дошъл продължителят на нейното и моето дело, тъй че всеки, който провежда курсове по кармична астрология, е измамник. Без съмнения, тези хора търпят съдбовни наказания за измамата си, дори ако е самовнушение, но когато им се стоварят, те така и не успяват да разберат защо им се случва и се жалват за тежката си съдба, заключва Алена.

 

 

 

 



 

Последвайте канала на

Novini.bg
3978 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
h

2015.12.16 | 12:51

3
астролог се става с много четене, за това понякога са нужни години, курса може да даде само основни понятия.Колкото до Алена, мисля правилно го е казала, но се притеснявам тя да не е сред пострадалите, защото нейната астрология не е в резултат на знания а по скоро на на общуване с някакви сили...Иначе астрологията е мн точна наука, но е добре всеки сам да си я практикува, а не да се обръща към други. Мога да твърдя, че на 100% астрологията е вярна, в резултат на личен опит и лично прогнозиране!

2015.08.13 | 22:41

2
Ха-ха-ха! Алена е най-голямата измамничка. Няма истински астролози, всички са мошеници.
??

2015.08.13 | 19:16

1
А тези ,като теб дето умишлено се свързват с чужди души ще горят в ада!!!

Добави коментар

Водещи новини