Виагра от интернет вкара 45-годишен мъж в болница

  • 22 юни 2015 20:49

  • 2605
  • 0
Виагра от интернет вкара 45-годишен мъж в болница
©

45-годишният Г.К. от Благоевград попадна в болница, след като изпи едно хапче виагра, купено по интернет, пише Струма”. Инцидентът станал в събота, когато клиентът на сайт за продажба на медикамента поискал да засили сексуалното си желание, както се обещавало в рекламата.

След като изпил хапчето се почувствал зле, получил обилно изпотяване, учестено сърцебиене, виене на свят и задух. Силно изплашена, приятелката му го отвела в болницата, като не забравила да вземе и опаковката на виаграта.

Лекарите са предприели всички необходими действия и са стабилизирали пострадалия. Благоевградчанинът бил подведен от рекламата, че сексстимулаторът няма никакви странични въздействия, за разлика от продавания в аптеките препарат, където те са подробно описани.

Лекарството, причинило проблеми е в розова опаковка и вероятно внос от Китай. Цената е доста по-добра от тази в аптеките- 30 лева за три хапчета при стойност 25-35 лева за едно хапче в аптеките. Лекари обаче съветват да се подхожда внимателно при подобни покупки и да не се рискува здравето.

Последвайте канала на

Novini.bg
2605 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини