Направи тялото за плажа

  • 08 юни 2015 14:41

  • 2040
  • 0
Направи тялото за плажа
©

След като лятната почивка до сините вълни е само на няколко седмици, гузната съвест на нощния грешник пред хладилника вече е започнала да се обажда. Изискванията за лятната фигура започна да се вдига, след като Джейсън Стейтъм и приятели не спряха да позират по коремни мускули.

Все още не е късно да се приведете във вид и този път няма да говорим за онова далечно и жестоко място - фитнесът. Една от сериозните причини за отказ е липсата на време, далечното разстояние, гледането на децата и душевното примирение, че вие сте с едър кокал и 15-те бири нямат нищо общо с вашия тумбак.

Физическата активност се превърна в жестоко предизвикателство и се нарежда точно до другата трудна задача "Отворих книга!".

Второто не може да се случи насила и по тази причина сме принудени да се насочим към първото. Мнозина признават, че биха тренирали у дома, но нямат необходимите финанси, за да построят домашния фитнес. Господа, успокойте се, професионалното оборудване принадлежи на залата, а ние ще покажем и по-бюджетните решения за стопяването на единичния коремен мускул.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
2040 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини