Отварят секс магазин в Мека

  • 23 април 2015 16:48

  • 1786
  • 1
Отварят секс магазин в Мека
©

Холандско-германска секс-компания ще отвори свой магазин в Мека, свещеният мюсюлмански град, за който се смята, че е родното място на Мохамед, съобщава онлайн изданието "Брейтбарт". Въпреки, че става въпрос за секс магазин в момента се водят преговори с местни духовни лица и шейхове, за да се осигури, че магазинът напълно ще отговаря на законите на шериата.

Обратно на широкоразпространеното виждане основателят на компанията "Ел Азира" мароканецът Абделазиз Аурогах смята, че жените в исляма не са сексуално подтиснати.

"Образът на жената в кухнята с бурката не е реален. Ислямът има много любов и респект към жените. Нашият магазин слага жените в центъра, предлага информация и осигурява отговори на често задавани въпроси за секса", казва той пред "Интернешънъл бизнес таймс".

Въпреки че ще е първият в Мека, магазинът не е първият сексуално нововъдение в мюсюлманския свят.

Според британското издание "Сън" някои мюсюлмански проститутки практикуват т. нар. "ника мута" или едночасов временен брак.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1786 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
пернишката електричка

2015.04.24 | 19:15

1
на първо място в магазина, ще лъснат голямите размери сутиени, които след като ги разрежеш на две, ще се продават за еврейски шапки

Добави коментар

Водещи новини