Как да празнуваме Свети Валентин според астрологията

  • 12 февруари 2015 10:55

  • 1374
  • 1
Как да празнуваме Свети Валентин според астрологията
©

Макар Свети Валентин да е сравнително нов празник за България, вече много хора с радост го празнуват и използват случая, за да признаят любовта си, да направят предложение за брак или просто да покажат на любимия си човек колко държат на него.

При планирането на празника обаче не бива да забравяме, че настроението ни и дори начина, по който възприемаме казаните ни думи и получените подаръци, се влияят силно от Луната, от това в кой зодиакален знак се намира и от енергетиката на лунното денонощие.

Днес ще ви помогнем да организирате вашия Ден на влюбените така, че да почерпите от него сао положителни емоции.

Общи насоки

През 2015 г. Свети Валентин се пада на ден с много противоречива енергетика. От една страна Луната ще се намира в съзвездието Стрелец, което предполага активни занимания, романтични пътешествия и решителни действия. От друга страна обаче това е 25-ото лунно денонощия („Костенурка“), в което се препоръчва да се отдадете на уединение, пречистване и самоусъвършенстване.

Натиск и стремителност от Стрелеца, покорство и умереност от Костенурката, ловец и жертва, публичност и отшелничество, жажда за любов и желание да ни оставят на мира... Трябва да съчетаем тези тенденции хармонично, за да бъде Денят на влюбените идеален. Това няма да е лесно, но нека се опитаме.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
1374 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2015.02.13 | 08:18

1
Свети Винтилин не е Православен. Заложете на ПРАВОСЛАВИЕТО.- Продажници. И ние си имаме подобен празник. Но за това ходете на Църква и питайте.

Добави коментар

Водещи новини