Тази вечер инфарктни елиминации в Big Brother All Stars (снимки)

  • 01 декември 2014 14:21

  • 3191
  • 3
Тази вечер инфарктни елиминации в Big Brother All Stars (снимки)
©

Още в първите минути на живото предаване Big Brother All Stars тази вечер зрителите ще видят неочаквана изненада - инфарктни елиминации. Една звезда ще напусне Къщата завинаги. Big Brother ще съобщи на съквартирантите кои са номинираните, а един от тях ще бъде изгонен по силата на зрителския вот, още преди да е отминал шокът от номинацията й.

Домсъветът в състав Албена Вулева, Евгени Минчев, Никол Станкулова и Славена Вътова ще получи възможността да спаси един от номинираните. Останалите ще имат само един час, за да мотивират зрителите да гласуват.

Изминалата седмица в Нови хан премина под знака на две звезди. Петя Буюклиева и Емил Каменов дават постоянни поводи за обсъждане сред съквартирантите. За по-малко от две седмици естрадната прима успя да се превърне в най-коментирания съквартирант.

Чувствата, който предизвиква у останалите, са различни и варират от пълната неприязън и нетърпимост до симпатия и абсолютно приемане. Кой харесва и кой не може да понася Петя предстои да разберем тази вечер от 20:00 часа по време на живото предаване Big Brother All Stars.

Емо Каменов е известен в Къщата с вулгарното си поведение. В началото почти всички съквартиранти го толерираха и се забавляваха с шегите му, но довечера ще видим как търпението на останалите се изчерпва. Как звездите коментираха характерния речник на младия мъж и дали поведението и изказа му ще донесат на Емо номинация.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3191 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.12.02 | 09:37

3
Единствената звезда там е Петя Буюклиева. Ако се съмнявате, пуснете си някоя нейна песен. Катерина Евро, с някакви уговорки, също може да се каже, че е известна с работа и следа в българската култура. Всички останали са или недорасли, или боклуци.
ния

2014.12.02 | 09:35

2
защо им казват звезди
Лобомир Тодоров

2014.12.02 | 08:50

1
За последно опитах да гледам " всички звезди ".Вероятно много трудно сте ги избрали - надявам се.Харесвах Нова , но тук има някаква грешка.Бай Ганьо е мило и добре възпитано човече.Чувствам се обиден.

Добави коментар

Водещи новини