Италиански десерт: Панакота

  • 27 октомври 2014 17:54

  • 2805
  • 0
Италиански десерт: Панакота
©

Необходими продукти:

600 гр. течна сметана
100 гр. прясно мляко
85 гр. захар
ванилия
10 гр. желатин на прах
100 гр. вода за желатина

Топинг по желание: мед, карамелен, шоколадов, ягодов или друг сироп, пресни плодове и др.

Начин на приготвяне:

Разтворете желатина във водата и го оставете да набъбне, след това го втечнете на водна баня или на ниска мощност в микровълнова и го оставете на страна.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
2805 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини