Думите притежават силата на променят ДНК

  • 13 октомври 2014 14:52

  • 2649
  • 0
Думите притежават силата на променят ДНК
©

Човешкото ДНК е биологичният „интернет" и в много аспекти превъзхожда изкуствения. Руски учени изучаващи природата на ДНК отидоха отвъд традиционната западна парадигма, за да направят едно удивително откритие.

Според тях човечеството е на път да се сдобие с нов вид медицина, при която ДНК може да бъде повлиявана и препрограмирана чрез думи и честоти, без да се премахват или подменят гените.

Самата концепция за препорграмирането на ДНК се основава на разбирането, че градивният елемент на Вселената не е твърдата материя, а не-локални енергийни вълни. Молекулата на ДНК е направена от елементарни частици, които имат двойствена природа, което означава, че може да съществува, както под формата на вълна, така и в материална форма.

Какво се случва, когато вземем познанията за частиците от квантовата физика и ги впрегнем в изучаването на биологията?

За да илюстрира потенциала на повлияването на ДНК с помощта на думите (Linguistic Wave Genetics), д-р Петър Гараев описва експеримент проведен в Торонто.

„Хромозомите функционират като холографски компютри използвайки ендогенното ДНК лазерно излъчване". Това означава, че учените модулират някой честотни модели върху лазерен лъч и с това влияят върху честотите на ДНК и генетичната информация с помощта на вълновата генетика. Тъй като основната структура на ДНК са алкалните двойки и тези на езика за подобни, то не е необходимо декодиране на ДНК.

Проучванията показват огромната власт на генетиката, която очевидно има по-голямо влияние върху формирането на организмите отколкото биохимичните процеси на алкалните последователности. Това ни помага да помним, че ние не живеем в свят на твърда физическа материя.

ДНК, като молекула, очевидно също притежава структура, която може да бъде променена чрез различни средства. Свикнали сме да мислим, че ДНК е солидна молекула, но дори на молекулярно ниво идеята за частиците може да бъде заменена от функциите на вълната.

Квантовият биолог д-р Глен Рейн открива, че любовта изпратена чрез съзнателно намерение има трансформиращ ефект върху молекулата на човешкото ДНК, предизвиквайки целебен ефект и излекуване в присъствието на енергията на любовта, когато е насочена към молекулата.

Вече знаем какви са последиците от нашите мисли и думи върху водните кристали, но сега можем да започнем да изследваме и прякото влияние върху структурата на ДНК.

Вселената е изтъкана от вибрации и думите носят със себе си честотата на намерението. Това е една бързо развиваща се област на изследване в областта на науката, които все още се нуждае от повече научни изследвания.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2649 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини