Петко Димитров : Интригантите нямат почивен ден

  • 27 септември 2011 21:42

  • 3505
  • 0
Петко Димитров : Интригантите нямат почивен ден
© Интернет

Собственикът на "Найт Флайт" Петко Димитров отрече да е имал вземане-даване с попфолк дивата ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и.

По-рано днес тръгна клюка, че атлетичният бизнесмен се е забъркал в секс-интрига с най-добрата певица на "Пайнер" за миналата година.

"Интригантите нямат почивен ден. Някой ваш колега за пореден път си е правил съчинения, явно поради липсата на достоверни новини. Когато не могат да създават достоверни статии, най-лесно се правят измислените", коментира клюката Петко Димитров пред HotArena.net.

"Не съм се възползвал от ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и, не смятам и да го правя. По простата причина, че имам жена до себе си. Тя е прекрасна и се казва Ели Гигова. Всякакви други инсинуации, които тиражират името ми с други жени, не отговарят на истината", категоричен е собственикът на заведения.

Преди време Петко бе забъркан с love story и с други фолкпевици - Преслава и Алисия. Според мълвата със звездата на "Ара" Димитров се виждал по-отблизо в периода, в който тя бе изоставена от Валери Божинов заради Николета Лозанова.

"Такава врътка да се случи е не само невъзможна, но и невероятно, тъй като Валери и сред най-близките ми приятели", чуван е да коментира поредния слух по свой адрес Петко.

Последвайте канала на

3505 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини