Щъркел краде сутиен и семейството му се разпадна (снимки)

  • 01 юли 2014 07:38

  • 3272
  • 1
Щъркел краде сутиен и семейството му се разпадна (снимки)
© Булфото

Щъркел открадна сутиен, сложи го да се развява на гнездото му и семейството му се разпадна. Драматичната история се разиграла в симитлийското село Крупник, пише "България днес".

Местните жители забелязали, че от гнездото на щъркела от няколко дни се развява бял сутиен с внушителни размери.

Жителите на Крупник предполагат, че птицата е откраднала дамския аксесоар от някой двор, където е имало пране. По незнайни причини щъркелът е решил да закачи сутиена на външната страна на гнездото, а не да го постави вътре. След като се закичил със сутиена, щъркелът бил напуснат от половинката си.

Местните жители се шегуват, че заради находката жена му го е изоставила в пристъп на ревност и отлетяла надалеч. Всъщност женската избягала, след като преди време яйцата й паднали от гнездото. Те били 9 на брой. Липсата на потомство е основната причина щъркелът да остане самотен в гнездото. А само преди година гнездото било пренаселено с петима обитатели.

В момента самотният щъркел стои в гнездото върху електрическия стълб и тъжно трака с клюн. Местните предполагат, че по този начин иска да привлече вниманието на някоя женска, с която да сподели времето си. Според тях обаче развяващият се сутиен пречи на зараждането на нови любовни отношения.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3272 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
голяма тъга е налегнала щъркелите

2014.07.01 | 15:22

1
много щъркели тъгуват че селата на хората са останали без новородени въобще ще затрият българската нация и език и след 200 години няма д а можем да охраняваме специфични региони от целия свят има нужда от извънредни мерки

Добави коментар

Водещи новини