Коя е песента, на която си бил заченат?

  • 28 май 2014 17:11

  • 1409
  • 0
Коя е песента, на която си бил заченат?
©

Музиката е едно от най-красивите човешки открития и сме благодарни за всички парчета, с изключение на чалгата. Не можем без музика; слушаме в колата, в асансьора, в тоалетната и понякога дори, когато правим секс. 

Добрите хора от Pork Track са успели да съчетаят музикалното изкуство със статистиката, за да покажат песента, на която евентуално си бил заченат. Можете да проверите ТУК.

Ние ще ви покажем някои велики личности и мелодията, на която са били планувани.

Барак Обама (4-ти август, 1961 година)

Branda Lee - I Want To Be Wanted Не знаем дали има карма, но песента е начертала много точно съдбата на Обама. Не знаем дали е вярно, но трябва да признаем, че в последните месеци е един от най-търсените и желани личности в американската история.

Емили Ратайковски (7 юни, 1991 година)

Mariah Carey - Vision Of Love Родителите й са били доста страстни, след като са успели да създадат нещо толкова красиво. Парчето й пасва идеално, а и може да се свърже с настроенията, които се раждат в нас при поредната фотосесия.

Прочети повече ТУК.

Барак Обама (4-ти август, 1961 година) Branda Lee - I Want To Be Wanted Не знаем дали има карма, но песента е начертала много точно съдбата на Обама. Не знаем дали е вярно, но трябва да признаем, че в последните месеци е един от най-търсените и желани личности в американската история.

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/pesenta-koyato-e-zvuchala-po-vreme-na-proektsiya.23191.htmlБарак Обама (4-ти август, 1961 година) Branda Lee - I Want To Be Wanted Не знаем дали има карма, но песента е начертала много точно съдбата на Обама. Не знаем дали е вярно, но трябва да признаем, че в последните месеци е един от най-търсените и желани личности в американската история.

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/pesenta-koyato-e-zvuchala-po-vreme-na-proektsiya.23191.html

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1409 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини