Три българки щурмуват световни конкурси за красота

  • 08 май 2014 09:12

  • 5971
  • 2
Три българки щурмуват световни конкурси за красота
©

Не една, а три българки ще демонстрират красотата си на световните конкурси “Мис на Седемте континента” и “Мис Фотомодел” в Бодрум, Турция. Форумите ще се проведат на 13 и 14 май.

Страната ни ще представлява обаче само една от трите красавици – Венета Кръстева, носителка на престижната титла “Мис Вселена България 2013”, пише “Монитор”.

Останалите две момичета са Христина Красимирова и Деси Мартинес. Хриси ще се състезава за Холандия, след като се е явила на кастинг в Амстердам, където учи международни икономически отношения и е преборила конкуренцията от местни хубавици.

По същия начин етническата българка Деси ще представлява Германия. Момичетата вече са в Бодрум, където текат трескави подготовки за конкурсите. На една от специалните вечери – тази на запознанствата, Венета Кръстева е била единодушно посочена от международните претендентки за най-приятелски настроената участничка.

За една вечер нашенката успяла да се сприятели с всички кандидатки. Тези дни миските се явили и на уроци по конна езда.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5971 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.01.04 | 23:08

2
Къде ви е професионализма, новини.бг? Да бяхте си направили труда да сложите по една снимка на красавиците от Холандия и Германия!
FM

2014.05.14 | 10:34

1
Комикс на ужасите.

Добави коментар

Водещи новини