В САЩ пускат бирени близалки

  • 25 април 2014 10:30

  • 1286
  • 0
В САЩ пускат бирени близалки
©

След като се погрижи за любителите на виното, предлагайки им близалки с вкус на каберне, мерло и шардоне, американската компания "Lollyphile" излезе с предложение, което ще погъделичка вкусовите рецептори и на бирените маниаци, съобщи "Ню Йорк дейли нюз".

Бирените близалки се предлагат в три разновидности - IPA (индийски пейл ейл), стаут (тъмен малцов ейл) и лагер (светло пиво), пише БТА.

"От години хората ни призовават да ги зарадваме с близалки с вкус на бира, но досегашните ни опити бяха твърде "общи". Поради тази причина решихме да специализираме и резултатът е налице - за начало стартираме с три бирени разновидности", казва собственикът на компанията Джейсън Дарлинг.

Фирмата "Lollyphile" започва дейността си през 2008 г. в Сан Франциско с близалки с вкус на абсент и кленов бекон. През годините компанията се разраства и вече има клон в Остин, Тексас.

Списъкът с нестандартни предложения на "Lollyphile" включва още близалки с вкус на синьо сирене, както и най-необичайното - на майчина кърма.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1286 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини