8 млн. венчелистчета обсипаха село в Коста Рика (галерия+видео)

  • 09 април 2014 14:57

  • 2180
  • 0
8 млн. венчелистчета обсипаха село в Коста Рика (галерия+видео)
©

Това паметно изригване на изпъстрени с най-различни окраски венчелистчета – цели 8 млн. – затрупа малко селце в Коста Рика. Сюрреалистичната и красива гледка бе част от рекламната кампания на Sony, посветена на тяхната нова 4K Ultra HD серия телевизори, пише Bored Panda.

Може би най-изненадващото нещо в случая е, че всяко едно листенце е или истинско, или от биоразградим материал. На организаторите на мероприятието, както и на местни доброволци, са им били нужни повече от 2 седмици, за да ги съберат. Какво е било общото им тегло? Само 3.5 тона, пише сп. "Обекти".

Британски екип по специалните ефекти е донесъл различни машини, създаващи вятър. Именно те разнасят венчелистчетата и създават тези невероятни гледки в приложеното по-долу видео. Добавени са и определени ефекти, но режисьорът Джерън Албертин ни уверява, че в по-голямата си част клипът е съвсем истински.

Причината Sony да избере 8 млн. цветя е проста – новите телевизори на компанията разполагат със същия брой пиксели. Видеото ще бъде използвано, за да се демонстрират новите качества на серията.

Автор на снимките е Ник Мийк. Видеото е поръчано от рекламната агенция McCann.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2180 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини