Най-дългите и жестоки отвличания

  • 21 януари 2014 16:57

  • 3092
  • 1
Най-дългите и жестоки отвличания
©

Отвличанията станаха много сериозна практика през последните години. В България също се появи тази криминална мода. Te могат да бъдат в следствие на редица причини: за откуп, за принуда и дори за блудства. Последните никога не са обвързани с тежестта на организираната престъпност.

Те са плод на болни хора, които се опитват да се възползват от живота на другите. Някои се превръщат в истински гении, когато стане въпрос за притежаването на човешко същество и използването на властта си срещу него. Виж хората, които имат жестоки истории за разказване.

Елизабет Фрицъл

Кошмарът е невероятен, когато трябва да се изправиш срещу собствената си фамилия. Бащата на Елизабет, я е държала в продължение на 24 години. Той се е възползвал от нея и дори е имал седем деца, три са били намерени в жилището. Тези деца са отгледани с помощта на майката. Кошмарът продължавал много дълго, защото фамилията не показвала по никакъв начин социални трусове. Децата са живели в килии, където злият гений ги охранявал. Те са били толкова дълго затворени, че са създали собствен език, който напомня на животински рев. Майката се опитвала да ги научи да говорят, но нямала особен успех. Всичко приключва, когато бащата трябва да заведе едно от децата в болница.

Историята на Джени

Тя е родена в Калифорния през 1957 година, но прекарва 13 години от живота си в стая. Причината е, че родена в семейство на психично болни, които решили, че ще лекуват детето си сами. Джени имала проблеми с развитието си, което веднага помогнало за издаването на присъдата. И като казваме стаята, не говорим за стая с легло, а за банята на момичето. През деня е стояла завързана с памперс върху гърне, а през нощта е била завързвана в спален чувал. Бащата биел момичето всеки път, когато тя издавала звук и й ръмжал като зло куче, за да я накара да бъде тиха. Момичето нямало право на свиждане и не разговаряло с никого. На 13-годишна възраст, тя познава само 20 думи и е тотално няма. Кошмарът приключва, когато майката бяга от съпруга си с детето.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3092 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
LSSAH

2014.01.23 | 17:00

1
В раздел Развлечения...

Добави коментар

Водещи новини