Яхта се превръща в копие на Монако (снимки)

  • 09 януари 2014 20:02

  • 5836
  • 2
Яхта се превръща в копие на Монако (снимки)
©

Това, което виждате, е проект за изграждане на супер луксозен кораб, който имитира Монако. Ако се реализира, проектът би струвал на някой луд 295 млн. евро, но за стартирането му са необходими $400 млн., които Yacht Island Design търси от потенциални инвеститори, пише Daily mail.

Ако такива се намерят, те ще получат срещу парите си умалено копие на най-снобарското място в Европа – Монако, качен на вода. Уникалното творение носи името The Streets of Monaco.

В това няма нищо случайно, тъй като на борда ще фигурират копия на най-горещото място в Княжеството – Хотел дьо Пари, както и други забележителности: Двореца на принца, Порт Еркюл и други.

Гостите ще могат да се състезават и на картинг писта, която е точно копие на прословутото трасе за Ф1. То е достатъчно широко, за да застанат един до друг три карта, т.е. предлага възможности за изпреварване, а на като оригинала, пише actualno.com.



Яхтата, която си е по-скоро кораб, е дълга 155 метра. На борда й ще могат да гостуват 16 души, които ще се обслужват от 70-членен екипаж. Освен на супер лукс в каютите (най-големият е в апартамента на собственика, който е на три етажа), гостите ще могат да се радват на басейн, хеликоптерна площадка, дори мини подводница.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5836 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.01.19 | 01:11

2
Болен Лидеров не го знам за какво и с кого се бори, но това е капитализма - докато едни умират от глад, други се чудят какво да правят с парите си.
ха-ха

2014.01.17 | 09:20

1
ей срещу това/загнилия западен империализъм / се бори Болен СПИДЕРОВ

Добави коментар

Водещи новини