Манекенка и футболист са най-работливи и богати

  • 20 август 2011 09:15

  • 4726
  • 0
Манекенка и футболист са най-работливи и богати
©

Двойката манекенката Жизел Бюндхен и Том Брадли, играч във висшата лига по американски футбол са спечелили за една година 76 млн долара.
Това ги изстреля начело на класацията на сп. „Форбс”. Делът на манекенката в семейния бюджет е 45 млн. долара.
Сребърният медал е за певицата Бионсе Ноулз и нейния съпруг, рапърът Jay-Z (истинското му име е Шон Кори Картър). С труда си музикантите са изкарали 71 млн., като всеки от двамата е изкарал почти половината от сумата.


Почетното трето място заема знаменитата двойка на Холивуд – Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, които са спечелили с пот на челото 50 млн. долара. По-работлива обаче е била Джоли, която донесла в семейството 30 от тях.



На четвърто място в класацията са Дейвид БекъмДейвид Бекъм Дейвид Робърт Джоузеф Бекъм (на английски: David Robert Joseph Beckham) е английски футболист, роден е в и жена му Виктория. За 12 месеца – 45 милиона малки зелени хартийки. От тях обаче бившата певица Виктория е заработила едва 5 млн., преквалифицирайки се в моделиер.



Пети в престижната класация са изпълнителите на главните роли във филмовата сага "Здрач” - Робърт Патисън и Кристен Стюарт. Двамата актьори са спечелили "скромните” 20 млн долара, което прави по 1,120 млн на месец.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4726 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини