Гадател гледа на изпражнения

  • 28 ноември 2013 11:01

  • 1955
  • 3
Гадател гледа на изпражнения
©

Американецът С.С. Синхг чете бъдещето по изпражненията на своите клиенти. Занаятът му дори си има официално название – скатомантия и се ползва със статут на съвсем сериозно гадателско изкуство.

„Това е древен, почти изгубен метод. Ще се учудите колко точен е на практика”, хвали се професионалистът, който буквално не се страхува да си изцапа ръцете, пише "Новинар".

Майсторството му е увековечено в документалната лента „Пътуване до планетата на здравия разум”, която разказва за разнообразни начини за достигането на истината с помощта на паранормалното.

Клиентите на Сингх са задължени да се изходят обилно, след което да не пускат водата в тоалетната. Гадателят връща в спиритуалното си убежище фекалната продукция, плуваща в отпадна вода, поставена в красива купичка, която оставя пред себе си. За да подготви за чудния си сеанс атмосферата, феноменът изгаря ритуално листа градински чай и прави заклинателни движения във въздуха над екскрементите.

Кафявата по-топчеста буца означава, че клиентът му е в преходна фаза от живота си. По-източената форма, с вид на пура, говори за лидерство, сила и дълголетие.

Сингх борави с отпадъчния материал с голи ръце и твърди, че колкото по-силна е миризмата на изпражненията, толкова по-точно ще е предсказанието.

Смята се, че тази мръсна и смрадлива практика се е появила първо в Древен Египет. Всичко е започнало съвсем невинно – от лекари, които се досетили, че фекалиите могат да разкрият допълнително подробности за здравословното състояние на болните. На доста по-късен етап някой се досетил, че екскрементите могат да се използват и като източник на материал за предсказване на бъдещето.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1955 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.11.28 | 23:38

3
xaxaxaxax

2013.11.28 | 23:38

2
Абе, това новина ли е? Днес от много време насам се смях.
wc

2013.11.28 | 18:12

1
на мензис може ли ?

Добави коментар

Водещи новини