Лейди Гага ще съди Венета Райкова

  • 27 септември 2013 13:50

  • 8762
  • 4
Лейди Гага ще съди Венета Райкова
©

Венета Райкова е пред криза – финансова и психическа, пише HotArena.net. Тв водещата е копирала едно към едно визията на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в и певицата има пълното право да я съди за наглата кражба и трупане на рейтинг на неин гръб.

Новата рубрика на „Горещо“ „Маските падат“ залага на крадена визия от Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в.

Размазаният клоунски макиаж, цветовете на гримовете, черната качулка – всичко от рекламния клип на „Маските падат“ е взето от екстравагантната певица. Затова съобщи наш читател, който приложи към сигнала си и фото доказателство.

Венета обаче никъде не споменава откъде е заимствала идеята, чрез която така ударно рекламираше рубриката си и Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в има пълното право да я съди.

След новината, че Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През ще прави предаване, което ще се излъчва на гърба на „Горещо“ със сходна тематика, Райкова изпаднала в тиха истерия. Далеч по-атрактивната и скандална НиЛо има пълните шансове да срине рейтинга на „Горещо“ и край с Венета!
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8762 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Лорд Гого

2014.10.17 | 07:43

4
Да ви кажа точно през оназ работа на Гага и е за тъпизмите на световно неизвестната Венетка

2014.10.17 | 07:43

3
Венета е чукундур. Нея нищо не я трогва, даже и едно евeнтуално осъждане. А в България закони нема, така, че лайфизлайф. Гага ще почека да се опраиме , па тогай може да си пусне фиша с жалбата. Дотогава Венетка ще си върти .. , pardon байрака.
Санди

2013.10.24 | 13:18

2
Алоо журналистчето имаш печатна грешка. Заглавието ти трябва да е "Лейди Гага би могла да съди Венета Райкова" примерно. Аз да помогна само.
t

2013.10.24 | 11:33

1
alo s tez eftini statiiki ste za nikade ;)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини