Брад Пит остави бакшиш от над 700 долара

  • 07 юни 2013 20:59

  • 3190
  • 1
Брад Пит остави бакшиш от над 700 долара
©

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в даде на сервитьорка бакшиш от над 700 долара след семейната вечеря за 38-ия рожден ден на Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския в Берлин, съобщава Female first, цитирани от БТА

Вечерята е струвала 1000 долара. Двамата актьори и шестте им деца са хапнали суши и други японски специалитети в ресторанта "Кухи" в Берлин, пише inews.bg.

Сервитьорката Ундине Орт, която е на 24 години, е заявила пред в."Билд": "Те са толкова готини. Дойдоха в 9:00 ч. вечерта. Събуха се като всички гости". "Коленете ми трепереха - каза 24-годишната жена. - Разделих бакшиша с 15-те ми колеги".

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в поръчал да им донесат по-малко от всички ястия в менюто. След като вечеряли добре, той дал 1846 долара в брой на сервитьорката и й благодарил.

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския са пребивавали в германската столица за премиерата на новия му филм "Z-та световна война".

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3190 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
SPINDERMAAN

2013.06.10 | 16:11

1
ostavil bak6i6 i tel si nomer za seks kogato onaq babka Joli zaspi po sredata na seriala

Добави коментар

Водещи новини