Виденов и Цацаров рамо до рамо ще пеят "Клетва"

  • 03 юни 2013 06:58

  • 2097
  • 2
Виденов и Цацаров рамо до рамо ще пеят "Клетва"
©

Експремиерът от БСП Жан Виденов и главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в ще изпеят парчето на бившия син депутат Кирил Маричков „Клетва" за годишнината на Английската гимназия. Това съобщиха за Marica.bg възпитаници на елитното училище.

Заедно с него химнът на Езиковата се очаква да изпълнят бившите възпитаници на школото Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност, Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен и Гергана Паси. ЕГ „Пловдив" празнува 55-годишен юбилей вечерта на 8 юни в Античния театър и кани всичките си бивши и настоящи възпитаници на тържеството.

Очакват се хора от петдесет випуска, които по традиция се събират на Амфитеатъра за всеки юбилей на Английската. Всички те ще пеят за откриването на тържеството песента от саунтрака на филма „Вчера".

В пограмата са включени изпълнения на група „Пиф", Дичо, Нора и Бобо, а водещ ще е актьорът Георги Стайков, който изпълни ролята на Ростислав в кинолентата на Иван Андонов.

Идеята на организаторите за тазгодишния юбилей е да се пресъздаде времето от 50-те, 60-те, 70-те, 80-те, 90-те години до днес с типичната музика за всяко поколение.

Сутринта на 8 юни в Балабановата къща ще бъде подреден и музей на Английската, в който ще бъдат представени най-интересните експонати от историята на училището. Сред тях ще са униформите с монограм „ELS", които са носели учениците.

Последвайте канала на

Novini.bg
2097 2

Коментари 2

Добави коментар
БУТАЧА

2013.06.05 | 03:55

2
НА ВЪЖЕТО ВСИЧКИТЕ ТИЯ ОТРЕПКИ+КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО ИМ
XXL

2013.06.04 | 07:04

1
Предлагам да започнем с жабока БОКО и щъркелчето ЦОКО!!!

Добави коментар

Водещи новини