91-годишната Бети Уайт е най-харесваната знаменитост в САЩ

  • 11 април 2013 16:30

  • 1141
  • 0
91-годишната Бети Уайт е най-харесваната знаменитост в САЩ
©

Почестите не спират за 91-годишната актриса Бети Уайт, след като в пазарно проучване за 2012 г. тя бе определена за най-привлекателната американска знаменитост, предаде "Ройтерс". 

Уайт, която в момента участва в ситкома Hot in Cleveland, завидно изпреварва носители на "Оскар" като Том Ханкс и Сандра Бълок, както и други известни личности като певицата Адел и Маги Смит от сериала Downton Abbey в годишното проучване на E-Poll Market Research за "привлекателност". 

Актрисата за трети път е начело на класацията, която бе оповестена в сряда, 10 април, пише dnevnik.bg.

В челната десятка за 2012 г. влизат още Морган Фрийман, Карол Бърнет, актрисата и певица Кот де Пабло, телевизионната звезда от сериала "Военни престъпления" (NCIS) Паули Перет и олимпийската състезателка Габи Дъглас. 

От първите десет позиции са отпаднали Клинт Истууд и Робин Уилямс.

Бети Уайт получи награди от Гилдията на екранните актьори за настоящия проект, от който е част, през 2010 г. води Saturday Night Live, а неотдавна бе определена за най-популярната знаменитост в анкети на други държави, припомня агенцията. 

Проучването на E-Poll Market Research също така отчита кои звезди са отбелязали най-голям ръст във фактора "привлекателност". Олимпийските атлети Мисти Мей-Тренър, Кери Уолш, Али Рейсман и Майкъл Фелпс са в челната десятка, което вероятно се дължи на популярността им от летните олимпийски игри в Лондон през 2012 г..

Звездите с най-голям спад във фактора привлекателност са съдийката от American Idol и певица Ники Минаж и комикът Анди Стамбърг, който напусна дългогодишния си пост в Saturday Night Live.

Рейтингите се събират чрез проучване на E-Poll Market Research сред потребителите, което включва 7500 знаменитости от развлекателната индустрия, бизнеса, политиката и спорта. В проучването участва представителна извадка от 1100 души на възраст от 13 години и нагоре, които ги оценят по популярност, привлекателност и 46 личностни характеристики.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1141 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини