Венета Райкова e бременна?

  • 21 юли 2011 08:16

  • 6116
  • 2
Венета Райкова e бременна?
© интернет

Тези дни наблюдателни фенки на водещата на “Горещо” я засякоха в мола с наедряло коремче. “Май е бременна”, коментираха те.

Междувременно стана ясно, че Венета се страхува за живота си. Тези дни тя проплака: “Шизофреник ме плаши с убийство!”.

Райкова отново е станала жертва на стария си познайник Росен Николов. Скандалният бивш организатор на конкурси за мис, който беше разследван за бомбен атентат и убийство, отскоро възобновил телефонния терор срещу водещата на “Горещо”. “Вече 5 години живея в страх. Всеки път, когато на телефона ми се звънне от непознат номер, треперя. Този човек е опасен”, признава Венета.

Въпреки подадените жалби срещу него Николов често си позволява да я търси. Властите обаче вдигат ръце - бил шизофреник. “Не знам в каква държава сме, щом от полицията ми казаха, че не могат да направят нищо. Този човек е психично болен, но това не пречи да се разхожда на свобода и да побърква мен и семейството ми”, възмущава се водещата.

Маниакът Николов й се обяснявал по телефона колко много я желае, как го възбужда и че иска да правят секс. “Заплашвал ме е с думите: “Ще се ожениш за мен или ще те убия”. Ходил е и в ресторанта на мъжа ми. Терорът е непрекъснат”, в потрес е Венета Райкова.

Срещу сексманиака са давали показания не само блондинката и половинката й Тишо, но и служители от заведението му, както и хора от екипа на “Горещо”. Самата Венета предоставя записите от телефонния си секретар, на които точно и ясно звучат заплахите на Росен Николов.

“Полицаите казаха, че записите не се приемат за доказателство. После разбрах, че моят случай не е първият в досието му. През 1994 г. той поставя бомба в зала "Универсиада", докато се провежда конкурсът "Мис България". Дядото на победителката умира, а други двама са тежко ранени”, обяснява водещата.

Въпреки това Венета отказва да си наеме лична охрана. Твърди, че иска да води нормален живот и не може да свикне с постоянното присъствие на куп здравеняци около себе си.

Последвайте канала на

6116 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Христо

2015.05.03 | 16:06

2
И какво от това моята жена също е бременна но никой не го съобщава по новините
Демирева

2015.05.03 | 16:06

1
и КАКВО КАТО Е БРЕМЕННА ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА ЗНАЯТ ЛИ

Добави коментар

Водещи новини