Дембеле се обяснявал в любов по телефона за 6 хил. евро

  • 19 юли 2011 13:23

  • 1060
  • 0
Дембеле се обяснявал в любов по телефона за 6 хил. евро
© HotNews.bg

И може би щеше да бъде, ако не ставаше въпрос просто за „прецакване“. Въпреки че вече не живее в България, след като беше продаден на Фрайбург, футболистът Гара ДембелеГара Дембеле Гара Дембеле (Garra Dembélé) е френски футболист, централен нападател на Левски София. Роден в продължава да трупа сметки на гърба на „Левски“.

Последната капка, която преля чашата беше космическата сметка за телефон, която бившият нападател на сините е навъртял.

При напускането си на отбора футболистът случайно „забравил“ да върне служебния си мобилен телефон. В резултат на това продължава да звъни от него и е натрупал такава сметка, че на собственика Тодор Батков му се е завил свят, издават запознати.

Сумата, която е засечена до момента е над 6000 евро или близо 12 000 лева. При това Гарата е едва от две седмици в Германия, но не спира да звъни по GSM-а на близки и приятели от Мали и всички краища на света.

Футболистът разбира се многократно е бил приканван да върне служебния телефон, на което той отговарял кратко с „Окей, Окей“, но продължавал да си бъбри приятелски с познатите си по телефона.

Дали ще бъдат направени постъпки футболистът да заплати направения разход или цялата сума ще си остане за сметка на „Левски“ засега не е известно, но със сигурност Дембеле изпадна от списъка с любимите играчи на синия отбор.

Последвайте канала на

1060 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини