Успехът зависи от дължината на безименния пръст

  • 27 февруари 2013 21:26

  • 2259
  • 2
Успехът зависи от дължината на безименния пръст
©

Дължината на безименния пръст на жените вещае колко те ще успеят в живота, твърдят италиански учени, цитирани от Daily Mail.

Според изследването на икономистите Алдо Рустикини и Луиджи Гуизо пробивът в кариерата на жените може да се предвиди, като се погледне дължината на безименния пръст, пише inews.bg.

Най-успешните дами с неутолим предприемачески дух имат безименен пръст, който е с 10 до 20 процента по-дълъг от показалеца, пише БТА.

Тази разлика е много по-верен индикатор за социалното и професионално израстване, отколкото са красотата, интелектът или образованието.

Рустикини и Гуизо изследвали хиляди представители на малкия и среден бизнес, като фотографирали дланите им. По-дългите безименни пръсти свидетелствали за по-доброто пространствено ориентиране, по-голямата увереност при взимането на рискови решения и склонността към отстояване на лична позиция.

Издълженият безименен пръст често съответствал не само на по-добри успехи на работното място, но и в спорта, като при карането на ски, например.

Наблюдаваната особеност на пръста била характерна за хора, които постигали по-добри показатели на растеж на ръководените от тях фирми.

Съществува научно, биологично обяснение за откритието на италианските икономисти. По време на бременността израстват и се издължават пръстите на плода, успоредно с организацията на мозъка му. Процесът се командва както от хормоните на тестостерона, така и от тези на естрогена. Научно бе доказано, че безименният пръст има повече рецептори за двата хормона, отколкото показалецът.

Докато тестостеронът издължава безименните пръсти, естрогенът ограничава растежа им. Балансът на двата хормона определя и разликата в дължината на тези пръсти, в сравнение с показалците.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2259 2

Коментари 2

Добави коментар

2013.02.28 | 08:35

2
Kretenite sa propusnali da analizirat i rolqta na dalgiq klitor
3 клиторки

2013.02.28 | 07:29

1
Правили са изледване на 3 клиторки - Кунева/Пръмова, Надежда Михайлова и Капон. И на трите били червени и свръх уголемени, но това предполага издигане в кариерата с много секс, с дълбоко проникване и различни партнори.

Добави коментар

Водещи новини