Биографка на Даяна уважи шестия Руски бал на Евгени Минчев (снимки)

  • 26 януари 2013 10:32

  • 4296
  • 1
Биографка на Даяна уважи шестия Руски бал на Евгени Минчев (снимки)
© булфото

Представители на българският бизнес елит си даде среща с английски аристократи на Руския бал в София организиран от светския лъв лорд Евгени МинчевЕвгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - 2 юни 1963 г. в в салоните на столичен хотел”.

Специални гости на събитието бяха биографката на принцеса Даяна и Кралицата-Майка лейди Колин Кембъл, сър Питър Колман, Стивън Търнър, президент на лондонския офис на Ордена Свети Станислас, който съобщи новината за удостояване на Евгени МинчевЕвгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - 2 юни 1963 г. в с ордена.
По време на бала, който има изцяло благотворителен характер, Минчев връчи и номинациите за „Бизнес дама на годината” на Виктория Кесаровска, Соня Атанасова и Ангелина Кънчева. За доброто настроение на гостите свириха оркестър „Каручка” и пяха Стоян Петров, Ивана Мей, Владо Димов, а самият Евгени МинчевЕвгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - 2 юни 1963 г. в изпълни руски романс, информира Булфото.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4296 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.01.28 | 09:49

1
Сбирка, на световната секта!

Добави коментар

Водещи новини