Взривоопасна фотосесия и нов клип от Бионсе

  • 10 юли 2011 16:44

  • 1646
  • 0
Взривоопасна фотосесия и нов клип от Бионсе
© интернет


Черната перла на r'n'b музиката сериозно се е заела с промотирането на новия си албум "4". След като пилотното парче от него не успя да се превърне в хит, Бионсе прибягна до реализирането на втори сингъл – "Best Thing I Never Had".

Звученето му е в типичния мелодичен стил и премерено темпо за повечето песни на изпълнителката. Видеоклипът направи своята световна премиер днес във виртуалното пространство и вече събира отзиви. В него виждаме Бионсе в деня на сватбата си като булка, която си спомня за някогашния си не особено щастлив абитуриентския бал. Младоженецът обаче съвсем не е Джей Зи.

Като цяло видеото не блести с оригиналност, а песента дори заимства аранжимента си от хита на Брус Хорнсби "The Way It Is". Въпреки тези подробности обаче "Best Thing I Never Had" успя да направи горещ дебют във Великобритания, като се заби на трета позиция в класацията UK Top 40. В САЩ сингълът бавно катери Billboard Hot 100 и тази седмица се намира на 29 място, което беше пиково за "Run The World".

Междувременно издателите на Бионсе показаха и част от фотосесията към новия албум. В нея звездата залага на тазгодишния си рус имидж в комбинация с екстравагантни тоалети и бижута. Сексапилът присъства във всички снимки, като е силно подчертан от поразголената й плът и стегнати форми.

Последвайте канала на

1646 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини