Дядо Коледа организира оргии, хулиганства и граби

  • 25 декември 2012 12:06

  • 1269
  • 0
Дядо Коледа организира оргии, хулиганства и граби
©

Четирима души, облечени като дядо Коледа, бяха арестувани в САЩ, предаде Нюзру.

Първият случай е във Флорида. Някой си Маъкъл Бузи бе арестуван заради организирана оргия. Купонът носил заглавите Вземете този шпек. Задържането е след специална операция в южния щат. Полицай под прикритие е платил 20 долара, за да влезе на купона и арестувал продаващия без лиценз алкохол веселяк. Закопчаният е бил пуснат под гаранция.

Не толкова благосклонни били полицаите в Тексас. Преоблечен като добрия старец мъж бе арестуван, защото писал с тебешир поздравления към гражданите на столицата на щата - Остин за Рождество върху сградата на правителството. Служителите сложили белезниците на хулигана, който викал Аз съм Санта Клаус и ме арестуват, защото върша добро. Малко след това на помощ на задържания дядо Коледа се притекъл и елф. Мъжът с костюм на приказното джудже написал: Освободете Санта Клаус. В резултат и двамата прекарали нощта в ареста.

В Южна Флорида бе арестуван Джарет Санта. Въпреки съвпадението в имената. Джарет не се държал никак добре. Той се опитал да плати с фалшива банкнота от 100 долара. На него му е наложена гаранция от 3000 малки зелени хартийки.

Накрая пиян Дядо коледа успя да влезе направо с колата си в офиса на шерифа в Уестпорт, Уисконсин. 69-гоодинят мъж се връщал от празненство където се почерпил по повода.

Облечените като Добрия старец хора в САЩ обаче имат злостен конкурент в Австралия. Там добрият старец е тръгнал по пътя на греха. Неизвестен мъж е влязъл в бижутериия и отмъкнал стока и оборота. Плячката била сложена в чувала с подаръци. Престъпникът е записан от камерите, но все още не е намерен.
 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1269 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини