Абрамович си направи рок клуб в Лондон

  • 05 юли 2011 21:19

  • 1272
  • 0
Абрамович си направи рок клуб в Лондон
© Интернет

Амбициите на Абрамович са заведението му да стане най-престижното и популярно място за жива музика в британската столица.

РБК посочва, че наскоро собственикът на "Челси" е купил съществуващия клуб "Under The Bridge", който се намира на приземния етаж на стадиона "Стамфорд бридж". Досега олигархът е похарчил $20 милиона за преоборудване на клуба.

В новия клуб звучи само рок музика. За тази цел заведението е оборудвано с най-добрата озвучителна система в Лондон, а в интериора му се открояват класически китари и други артефакти от историята на рока. Клубът има е с капацитет от 600 места и 7 VIP ложи, а цените за тях започват от 750 британски лири на вечер.

Британският вестник "Индипендънт" съобщава, че руският олигарх прекарва вечерите си с посетителите на клуба и ги разпитва дали им харесва озвучителната система. Рок звездите, които решат да свирят в клуба, имат на свое разположение две луксозни гримьорни с бани, кухненски уреди, студено шампанско и стая за почивка с широкоекранен телевизор и конзола за игри "Xbox".

Плановете на Абрамович предвиждат сцената на клуба да посреща такива величия като Rolling Stones, но дори и сега интересът е много голям. РБК съобщава, че наскоро на сцената на клуба се е състоял концерт на легендарните Pink Floyd по време на който Роджър Уотърс е направил джем сешън с бившия си партньор Дейвид Гилмор.

Едва ли има някой, който се съмнява, че новият проект на Абрамович ще бъде финансово успешен. Освен рок концертите в клуба ще се организират и корпоративни събития, а през деня сцената се използва за репетиции от известни изпълнители.

Последвайте канала на

1272 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини