Летящият холандец Laidback Luke в Yalta Club

  • 20 септември 2012 09:06

  • 629
  • 0
Летящият холандец Laidback Luke в Yalta Club
©

Само седмица след партито на музикалното цунами Sharam, което беше уважено и от вокалиста на Раймщайн Тил Линдеман, звездното нашествие в Yalta Сlub продължава с пълна сила.

В петък, на 21-ви септември, в Yalta Club ще гостува летящият холандец Laidback Luke. Самият факт, че холандският тренд мастър има повече участия, отколкото дни има в годината, говори достатъчно. От Ultra до Tomorrowland, от челните позиции в денс класациите до най-престижните клубове… Laidback Luke няма спирачки, когато става въпрос за създаване на нови хитове. Владеейки перфектно кунг-фу изкуството, с музикалния си талант той разбива световните класации. Освен ремикси за най-големите световни имена като Madonna (Gimme All Your Luvin’), Chris Lake (Sundown), Aaron Smith (Dancin’) и колоборациите с гигантите от Swedish House Mafia той има завидна дискография от оригинална продукция. Достатъчно е да споменем само хитовете му от 2012 г. - парчето 1234 (в чието видео дори участват David Guetta и Tiesto), химна на тазгодишното европейско първенство по футбол "We Are The Stars" и най-новото му попадение "Night Like This". В комбинация с неспирните му танци зад пулта всяко негово лайв изпълнение е повече от запомнящо се.

На следващият ден, 22 септември, Yalta Club ще е домакин на първото издание за есенния сезон на най-доброто черно парти в София – Blackberry Party. Отново ще чуем най-качествената „черна” музика, много олд скул и r’n’b звучене, представени от най-добрите български диджеи. Специални гости в събота ще са основателят на култовия лейбъл "Sniper Records" DJ Stancho и рапърът Бобо, който заедно с Графа изпълни най-горещия летен хит „Дим да ме няма”. Към звездния тийм ще се присъедини и перлата на The Blackberry Party – DJ CASS.
 

Последвайте канала на

629 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини