Yalta Club открива сезона със Sharam

  • 12 септември 2012 09:59

  • 722
  • 0
Yalta Club открива сезона със Sharam
©

След поредицата мега събития по българското Черноморие Solar Summer Festival с участието на най-големите имена от световната електронна сцена – David Guetta, Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, Mark Knight, Richie Hawtin и Dubfire, Yalta Club стартира ударно новия клубен сезон с поредна доза музикални предизвикателства.

На 15 септември началото на есенния парти маратон ще постави световната денс музикална икона Sharam. Винаги различен и иновативен, владеещ до краен настроението на публиката и духа на партито. Доказвал ни го е многократно, а със 7-часовия сет през февруари за рождения ден Yalta Club зарази за винаги феновете си с нестихващия си ентусиазъм да експериментира с различни стилове. Носителят на Грами пристига у нас с нова компилация Night & Day съдържа два отделни микса за деня (фънки и грууви музика с вокали за партита около басейна) и нощта (парти атмосфера с тежък бас и добре подбрана прогресия).

Седмица по-късно, на 21-ви септември, в Yalta Club ще гостува холандската звезда Laidback Luke. Независимо, че в превод псевдонимът му означава „лежерен, небрежен” той е всичко друго, но не и това. Самият факт, че холандският тренд мастър има повече участия от колкото дни в годината, говори достатъчно. От Ultra до Tomorrowland, от челните позиции в денс класациите до най-престижните клубове… Laidback Luke няма спирачки когато става въпрос за създаване на нови хитове. След като разби световните класации с парчето си 1234 (в чието видео дори участват David Guetta и Tiesto) и създаде химна на тазгодишното европейско първенство по футбол "We Are The Stars", наскоро Luke представи най-новото си попадение "Night Like This". Със сигурност ще го чуем и на родна земя.

На следващият ден, 22 септември, Yalta Club ще е домакин на най-доброто черно парти – Blackberry Party. Специални гости на първото му издание за есенния сезон ще са DJ Stancho и рапарът Бобо, който заедно с Графа изпълниха най-горещия летен хит „Дим да ме няма”.

Септември ще завърши с аржентинската легенда Hernan Cattaneo, който не се нуждае от представяне пред родната публика. Оригинален, неподвластен на модни течения, Hernan винаги има с какво да впечатли. Ще го направи и на 29-ти септември. За огромния му талант говори еднозначно факта, че именно на него се падна честта да подготви новата Master Series по повод 20-тата годишнина на Renaissance, която излезе на пазара в началото на този месец.
 

Последвайте канала на

722 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини