За разлика от политиците, актьорите имат обща идея, която споделят: "Изкуството трябва да събужда чувствата"

  • 08 септември 2024 11:03

  • 445
  • 2
За разлика от политиците, актьорите имат обща идея, която споделят: "Изкуството трябва да събужда чувствата"
© Нова телевизия

Започна новият сезон 11 на авторската рубрика на Мариян Станков - Мон Дьо, с наименованието „Пътят на живота". В искрено интервю пръв застана българският актьор Кръстьо Лафазанов. Той разказа за корените си, историята на семейството му, уроците на живота и колко може да е трудно да разсмееш хората днес. 

„Идеята, която споделяме всички актьори, е, че изкуството трябва да събужда чувствата", посочи артистът.

Има ли вече отговор кое е истинското Движение за права и свободи - коментира Румен Христов от Съюза на демократичните сили

Преди две години актьорът губи жена си Елена Начева. „Тя беше този човек, който усещаше нещата и ми ги казваше преди да се случат. Предупреждаваше ме, държеше на някои неща, да не ги правя", споделя той. 

Актрисата Яна Маринова: Идеалният мъж е нещо средно между Атос, Д’Артанян, Линкълн и Васил Левски

От 2010 г. Лафазанов посещава често Света Гора. „Там човек има необходимост да ходи, за да си грижи за душата си. Открих, че това е място, където живота върви по друг начин. Там материалното почти го няма. Имаш чувството, че си на някакво много свято място. И получаваш за душата си това, което ти е необходимо. Всеки път откриваш различни неща". 

Проф. Палангурски: Политици, не се крийте! Фомулирайте националния идеал на българите днес

Последвайте канала на

Теодора Павлова
445 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Krustu

2024.09.08 | 15:11

2
Браво! Достоен заместник на Пърцалев и Мутафова!

2024.09.08 | 11:12

1
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

Добави коментар

Водещи новини