Мюзикълът “Алиса в огледалния свят” гостува във Велико Търново и София

  • 26 юли 2022 17:03

  • 3614
  • 0
Мюзикълът “Алиса в огледалния свят” гостува във Велико Търново и София
©
Слушай новината Слушай новината

Световният мюзикъл “Алиса в огледалния свят” по романа на Луис Карол, продукция на “Бон-Бон Мюзик”, ще бъде представен на открито в София и Велико Търново през август.

На третия ден от най-топлия месец в годината Летният театър на старопрестолният град посреща талантливите деца-актьори от Бон-Бон за премиерата на продукцията, включена във фестивала "Сцена на вековете". 

 “Уестсайдска история” с Михаела Филева и Виктор Ибришимов

На 9-ти август “Бон-Бон” се връщат в столицата, за да представят “Алиса в огледалния свят” в рамките на Sofia Summer Fest (Южен парк II, зад музея “Земята и хората”).

Следвайки сюжетната линия на мюзикъла, решавайки загадките във всяко квадратче от шахматната дъска по пътя към дома, Алиса и малките актьори от “Бон-Бон” ще запленят публиката в Летен театър – Велико Търново с невероятна си игра. Редуващите се картини – майсторски разработени от творческия екип на спектакъла, брилянтната хореография и вокално майсторство, уникалните костюми, оставят зрителите без дъх, недоумявайки как е възможно деца да играят така професионално без присъствие на нито един голям актьор на сцената.

Мюзикълът “Алиса в огледалния свят” на композитора Пиърс Чатър Робинсън, по текст и стихове Крис Блекууд, вече 10 години не слиза от сцените на театри по целия свят. Българската му адаптация е един изключително амбициозен и мащабен проект, осъществен благодарение на безграничното въображение на творческия екип, в който участват над 50 деца между 4 и 15 години.

Създадена през 1995 г. от Рози Караславова група “Бон-Бон” е символ на качество, стил и талант. Основната ѝ мисия е да възпитава децата в любов към музиката и изкуството, като създава качествени продукции, които носят наслада на малки и големи. Билетите за представянето на “Алиса в огледалния свят” във Велико Търново и София са налични в мрежата на Eventim.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3614 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини