Сензацията WALK OFF THE EARTH стават част от тазгодишното издание на ELEVATION

  • 28 април 2012 19:27

  • 551
  • 2
Сензацията WALK OFF THE EARTH стават част от тазгодишното издание на ELEVATION
©

Усмихнатите музиканти, които за по-малко от седмица буреносно завладяха света, с брилянтната си интерпретация на „Somebody that I used to know” на Gotye, идват чак от Канада за тяхното първо европейско фестивално участие специално за второто издание на Elevation Music Festival.

Видеоклипът, в който 5 човека свирят едновременно на една единствена акустична китара, експлодира в YouTube с 35 милиона гледания в рамките на 2 седмици и бързо привлече вниманието към тяхната колекция от иновативни песни.
За последните 5 години групата е спечелила впечатляващо голяма публика по целия свят, заради уникалния си, стопяващ сърцето подход в писането на песни, записването на видео-клипове и постоянната комуникация с всички, които тяхната музика е докоснала. Постижение, което е близо до същността и целите на ELEVATION.

Безспорните любимци PAROV STELAR BAND идват на ELEVATION 2012, за да засвидетелстват напълно симпатиите и привързаността си към българската публика с изпълнения от чисто новия си двоен албум-“The Princess”. От последния си концерт в България (2 декември 2011г), за който билетите бяха мигновено изкупени, електро суинг бандата зае челни позиции в US World Music Chart, Austria Dance Music Chart и още много европейски класации.


PAROV STELAR BAND не могат да забравят тръпката от реакцията на родните фенове и нямат търпение да се завърнат на българска сцена. Повечето от песните са силно емоционални и напомнящи на тоновете на пиано и жадуващи за живот вокали.

Фестивалът ще се проведе на 23 и 24 юни, с безплатно откриващо парти на 22-ри за всички, които притежават билети за събитието. Старта в петъчната нощ ще подгрее феновете и ще им осигури допълнително време за настаняване в къмпинга, както и повече музика, настроение и много забавления, които ще ескалират през последващите парти дни на Фестивала. Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 99лв.

Последвайте канала на

551 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Neide

2013.07.20 | 06:00

1
Thiinkng like that is really amazing
Antonio

2013.07.22 | 14:38

2
And I thought I was the sensible one. Thanks for setting me stthagir.

Добави коментар

Водещи новини