Автокино и лято кино ще се проведат в Благоевград от 12 до 20 юни

  • 08 юни 2021 12:42

  • 809
  • 0
Автокино и лято кино ще се проведат в Благоевград от 12 до 20 юни
© Getty images

Автокино и лято кино ще се проведат в Благоевград от 12 до 20 юни, предаде агенция "Фокус". В продължение на 9 дни благоевградчани ще могат да се насладят и да гледат най-известните български филми.

Програмата на ,,Автокино“ започва от 21.00 ч. на 12 и 13 юни на паркинга на магазин „Кауфланд“. Филмите, които ще бъдат излъчени, са „Диви и щастливи“ и „Привличане“. Специално участие ще вземе известният актьор Александър Сано, който ще сподели интересни случки и спомени по време на снимките. Екранът, на който ще бъдат прожектирани филмите е с размери 5 м х 10 м, монтиран на височина 2 м от земята, а професионалната система за прожекции и звук са гаранция за неповторимо преживяване.
Александър Сано популяризира автокиното

Следващата седмица продължава с ,,Лятно кино на открито“. В рамките на седем вечери, от 14 до 20 юни, включително, ще бъдат излъчвани едни от най-гледаните български филми. Кинофестивалът ще обхваща центъра и периферията на Благоевград – кв. „Вароша“, кв. „Еленово“, IV микрорайон кв. „Освобождение“ – спортната площадка на ул. ,,Шар планина“, кв. „Грамада“, ж.к. „Запад“, кв. „Струмско“ и пл. „Македония“. ,,Лятното кино на открито“ е с начален час 21.00 ч.

Всяка вечер различни известни актьори и режисьори, като Башар Рахал, Мариан Вълев, Саня Борисова, Пламен Манасиев, Стефан Командарев, Станислав Дончев, Георги Костов, ще организират кратки анонси, разговор с публика, споделяне на интересни истории преди прожекцията на филма.

Последвайте канала на

Novini.bg
809 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини