Вечер на Стефан Данаилов събира негови студенти в Народния театър

  • 10 юни 2020 11:16

  • 397
  • 0
Вечер на Стефан Данаилов събира негови студенти в Народния театър
© Булфото

Вечер на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в събира на 14 юни негови студенти, актьори от Народния театър, съобщиха от трупата.

Ана Пападопулу, Зафир Раджаб, Павел Иванов, Христо Терзиев, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Радина Боршош, Иван Юруков, Валери Йорданов, Христо Чешмеджиев и Илиана Коджабашева ще се включат в събитието, което при добро време ще бъде на сцената зад театъра.

Под режисурата на племенницата на Мастера - Росица Обрешкова, артистите ще представят избрани откъси от издадената през 2017 г. биография на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в - "Романът на моя живот" с автор Георги Тошев, както и любими негови песни. Ще бъдат показани и части от филми за актьора, заснети от Георги Тошев.

В случай на неблагоприятни метеорологични условия, събитието ще бъдат преместено на сцена "Апостол Карамитев" в театъра, при спазване на ограниченията за капацитета на зрители.

Последвайте канала на

Novini.bg
397 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини