Боил Банов: Ще направя всичко за културата

  • 04 май 2017 20:37

  • 6400
  • 2
Боил Банов: Ще направя всичко за културата
© Булфото (Архив)

„Ще дам всичко от себе си за развитието на българската култура и българското изкуство”. Това каза днес новият министър на културата Боил Банов на официалната церемония, на която служебният министър на културата Рашко МладеновРашко Младенов Рашко Младенов е служебен министър на културата в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е през 1947 му предаде поста.

Рашко Младенов посочи, че е работил прекрасно три месеца заедно с Боил Банов и му дължи големи благодарности за това. „След този избор аз съм много радостен и обзет от надежда, че културата ни ще има по-добро бъдеще”, подчерта Младенов.

Спазвайки дългогодишната традиция, Рашко МладеновРашко Младенов Рашко Младенов е служебен министър на културата в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е през 1947 символично предаде на новия министър на културата Боил Банов фототипно копие на преписа на прочутата Манасиева хроника и му пожела на добър час.

Министър Боил Банов отбеляза, че независимо от упоритата работа, трите месеца, в които е работил с Рашко МладеновРашко Младенов Рашко Младенов е служебен министър на културата в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е през 1947, са от голямо значение за него. Прави чест за българската култура, че Рашко МладеновРашко Младенов Рашко Младенов е служебен министър на културата в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е през 1947 управляваше ресора през последните три месеца, той е един изключително интелигентен, толерантен човек, каза министър Банов.

Б. Банов се обърна към колегите си и сподели, че за него е удоволствие да работи в Министерство на културата, тъй като познава всички във ведомството. „Радвам се, че ще продължим съвместната си работа. Гарантирам, че ще дам всичко от цялото си сърце да улеснявам вашата работа и да се опитаме заедно да допринасяме за развитието на българската култура и изкуство, както и да създаваме условия за хората на изкуството да творят и да дават добавена стойност към бъдещето на тази държава”, подчерта в заключение министър Банов и пожела успех на всички в това благородно начинание.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
6400 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гюро

2017.05.09 | 08:44

2
Знай едно! ако си като като предишните или си боклук като Рашидов и Мутафчиев не се показвай пред гилдията че господ наказва Както ги наказа тези двамата
Михайлов

2017.05.05 | 10:53

1
Светотатстваш, Гюро!

Добави коментар

Водещи новини