В Пазарджик започва Плюс Фестивал 2015

  • 11 септември 2015 11:10

  • 1292
  • 0
В Пазарджик започва Плюс Фестивал 2015
©

В Пазарджик от днес до 13 септември ще се състои второто издание на организирания от Община Пазарджик Плюс Фестивал 2015. Само за година събитието намери място в престижното издание "Фестивали, кото трябва да посетите през 2015 г.", отбеляза кметът Тодор Попов.

Трите фестивални дни ще протекат на две сцени - дневни концерти на пл. "Константин Величков" и вечерна програма в Парк остров "Свобода". Освен популярни български изпълнители, и групи и танцьори от региона, на сцената ще излязат и участници от Холандия, Румъния, Англия, Сърбия, Германия, Македония.

Дневните концерти са насочени към най-малките. Специално за тях от София пристигат три студиа, специализирани в работата с младежи, които ще организират забавления и безплатни уроци за тях. Във вечерните концерти зрителите ще могат да видят Криско, Павел, Венци Венц и Мойсей, Б.Т.Р. и Революция Z, Мария Илиева и Любо Киров. Началото тази вечер ще бъде поставено в 18.00 часа с музикално DJ шествие от площад "Константин Величков". Входът за всички прояви е свободен.

Доброволците на фестивала през тази година са решили да подпомогнат с играчки Детска градина "Юначе" в село Юнаците, община Пазарджик. В продължение седмица, с пристигането си в офиса на Фестивала, те са носели и своите играчки. "Искаме да споделим част от нашето детство с тях, да ги зарадваме, да им покажем значението на думата "доброта" и да им помогнем да се почувстват част от едно голямо семейство, каквото е Плюс Фестивал". При първото фестивално издание те дариха пералня на Дома за стари хора в село Главиница.

Последвайте канала на

1292 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини